وقت التحضير: 15 دقيقة
وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير: نص كيلو صدور بانيه بس تخينة شوية +بصلة كبيرة+ 2 فص توم+ كزبرة خضراء+ 2 عصير ليمون+ ليمون مخلل شرائح ومخلي من اللحم+ زيتون مخلل+ معلقة صغيرة عصفر+ معلقة صغيرة كركم+فلفل اسمر ومكعب مرقة+ فلفل حار+ نصف معلقة صغيرة قرفة.
التحضير: ضعي معلقة سمن مع معلقة زيت و سخنيهم جيدا ثم نحمر الفراخ بها .
ثم انقليها فى طبق و نضع مكانها البصل و الثوم و نقوم بتشويحة ثم نضع الطماطم و الفراخ عليهم الكركم و العصفر و الفلفل الاسمر و الحار و مكعب المرقة .
الطبخ: نضع عليه 2 كوب ماء ونغطيه لكى يستوى و عليه الكزبرة الخضراء
وفي النهاية نحضر نصف كوب ماء وعليه نص معلقة دقيق و قومى بتتقيل الصوص لكن ليس بكثرة يجب أن يبقي سائل الى حد ما .
و عندما يستوي نقدمه مع ارز ابيض او بالكاري .
Comments[ 0 ]
إرسال تعليق